Om oss

Vi er en enkel bedrift som startet opp som nettbutikk etter salg av vintage hettegensere, sweatshirts og crewnecks på andre plattformer, under pandemien i 2020. Vi startet først salget av disse genserne etter at vi la merke til mangel på tilgangen på kule og vintage klær på norsk nett-marked. Fort fant vi ut at etterspørselen var mye større enn vi hadde sett for oss, og at dette måtte vi løse på en enkel måte for dere!

Den dagligdagse angsten og stresset som også mange møter ved å handle i en butikk er noe vi vil hjelpe deg som kunde å gjøre til en lettere sak. Vår intensjon er å selge de kuleste genserne til deg som bor her i Norge på den lettest mulige måten! Vi selger gensere for alle og en hver, og ønsker at det skal være en glede for deg å handle av oss.

Dette er en stor interesse fra vår side, og om interessen fra deg er stor nok, blir det fort mulig å se mer enn gensere hos oss! Vi ønsker å gi deg den beste opplevelsen og å endelig gi deg et marked på nett som gjør det lettere for deg å handle kule vintage klær!

Om du har innspill angående butikken, ønsker, spørsmål til oss osv trykk her

hilsen oss i Antiquus